Nou rècord postpandèmia en les ocupacions hoteleres

Nou de cada deu llits van estar contractats la setmana passada, tot i que el sector augura que s’ha arribat al pic i a partir d’ara aniran progressivament a la baixa

Dos dels hotels d'Andorra la Vella.
Dos dels hotels d'Andorra la Vella.

L’ocupació hotelera va tornar a batre rècords postpandèmia la setmana passada. Tant de dilluns a divendres com dissabte i diumenge, els establiments del país van fregar el ple. Nou de cada deu llits van estar contractats, segons les dades que ha facilitat la Unió Hotelera. Des de la patronal, s’avisa que, a partir d’ara, la lògica fa preveure una disminució d’unes dades que, deixen clar, “són molt bones”.

Així, l’ocupació entre setmana es va situar en un 89,43%, un punt per sobre de la de l’anterior. Encara més elevada va ser les nits de dissabte i diumenge. Va arribar al 92,43%, el que representa prop de mig punt més. És a dir, la setmana passada va ser la millor en molt de temps, confirmant, però, la bona dinàmica del sector els darrers mesos.

“Són molt bones dades tenint en compte la situació en la qual estem”, s’ha indicat des de l’entitat que, de fet, remarca que aquestes dates ja eren habitualment de molta afluència turística. La preocupació, però, és saber com evolucionaran en el futur més pròxim.

“Acaben els períodes de vacances i comencen les escoles i, tradicionalment, les ocupacions intersetmanals ja acostumen a baixar i i les del cap de setmana també”, apunten des de la patronal hotelera.

Etiquetes

Comentaris

Trending