Montaner denuncia que les obres del vial a Grífols es fan sense esperar la Justícia

La consellera general demanarà a Govern per què ha encarregat els treballs quan hi ha accions judicials obertes a la Batllia contra el pacte de socis

La consellera no adscrita. Carine Montaner intervé en un debat parlamentari.
La consellera no adscrita. Carine Montaner intervé en un debat parlamentari. Toni Solanelles

La consellera general no adscrita Carine Montaner ha presentat fins a tres preguntes que Govern haurà de respondre en la propera sessió de control. En una d’elles, la parlamentària qüestiona que l’executiu hagi iniciat les obres del vial d’accés al futur laboratori de Grífols quan el projecte està pendent de diferents accions davant la Justícia. També vol que es defineixi si els temporers tindran accés al bus gratuït.

Montaner ha tramitat les tres preguntes aquest dilluns. En la primera d’elles, recorda “les accions legals davant la Batllia per denunciar el pacte de socis entre Govern i Grífols”. Per això, demana “com pot ser que hagin pres la decisió d’iniciar el projecte de construcció dels accessos al terreny sense esperar la decisió del tribunal”.

En una segona qüestió, Montaner remarca “la importància dels temporers per a la campanya d’hivern” i “els recursos econòmics que tenen”. Per això, vol saber si Govern es planteja incloure’ls en el bus gratuït.

En tercer lloc, la consellera no adscrita també interroga a Govern sobre l’hospital. En concret, vol que informi de “totes les obres de millora” que s’han fet aquesta legislatura, detallant les empreses responsables i els imports.

Comentaris (1)

Trending