Més canals de pel·lícules i sèries al paquet de televisió per fibra d’Andorra Telecom

Els usuaris que els tinguin contractats es beneficiaran de la nova oferta que el subministrador de continguts, Movistar, preveu aplicar a Espanya a partir de l’1 d’agost i, ja al setembre, amb un d’específic per als clàssics de la història del cinema

Comentaris

El menú de televisió d'Andorra Telecom.
El menú de televisió d'Andorra Telecom.

Els usuaris que tenen contractat els paquets de cinema i sèries del paquet de televisió per fibra d’Andorra Telecom veuran incrementada l’oferta de canals a partir de l’1 d’agost. Es beneficiaran d’un canvi en la proposta que fa Movistar, subministrador de continguts de la companyia del Principat. Així, hi haurà un segon canal d’estrenes. Ja de cara al setembre, un altre amb pel·lícules clàssiques.

Així, i pel que fa a cinema, l’actual Movistar Estrenos, on s’emeten les darreres novetats presentarà un important canvi. Passarà a tenir dos canals. I, segons s’explica des de Movistar, permetrà oferir “el millor cinema d’estrena mundial, documentals i minisèries”. Això es començarà a veure des de l’1 d’agost.

L’altra gran novetat arribarà al setembre. A partir de llavors, es crearà un nou canal: Movistar Clásicos. Aquest oferirà “grans obres imprescindibles del cinema del segle XX”.

El canvi també es notarà al paquet de sèries. A partir de l’agost, també es dobla el canal Movistar Series (1 i 2).

Fonts d’Andorra Telecom han explicat a Altaveu que aquestes modificacions, que comporten més oferta, no es limitaran només a Espanya. Des de la companyia també indiquen que se’n podran beneficiar els usuaris que tinguin contractats individualment els paquets Sèries o Cinema o bé el Total Plus.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending