Un desconegut estranger compra la major part de l’estoc i el Punt de Trobada tanca aquest diumenge

El darrer dia de l’emblemàtic centre comercial lauredià servirà, pràcticament, per intentar liquidar el que queda d’alcohol i alguns pocs articles més

Una imatge del Punt de Trobada fa uns dies, en plena liquidació.
Una imatge del Punt de Trobada fa uns dies, en plena liquidació. ALTAVEU

El Punt de Trobada tanca aquest diumenge. Ni el dia 30 ni el 25. La direcció de l’emblemàtic centre comercial lauredià ha anunciat a les 7 de la tarda d’aquest dissabte que l’endemà seria el darrer de l’establiment, desnonat després d’estar-se cinc anys sense contracte i enmig d’un dur plet judicial en l’edifici que es va bastir fa més de trenta anys. Suposadament, un desconegut estranger hauria tancat les darreres hores la compra de la major de l’estoc que quedava a l’hipermercat.

De fet, el centre comercial ha estat ple a vessar aquest dissabte de gent del país. De totes classes i nivells. Triant i remenant. Se sabia que era el darrer cap de setmana i des de feia uns dies que el Punt de Trobada anunciava descomptes del 50% sobre els preus ja molt rebaixats per intentar liquidar tot el que quedava. Molt parament de la llar, alcohol i molt producte d’origen xinès. L’estoc ja s’havia reduït molt notablement. Però el cop definitiu ha arribat aquesta tarda.

El centre comercial ha estat ple a vessar aquest dissabte de gent del país. De totes classes i nivells. Triant i remenant. Se sabia que era el darrer cap de setmana i des de feia uns dies que el Punt de Trobada anunciava descomptes del 50% sobre els preus ja molt rebaixats per intentar liquidar tot el que quedava

Segons que han explicat testimonis presencials, poc després de les 7 de la tarda, de cop i volta, hi han començat a haver corredisses entre els empleats que encara presten servei al centre comercial per tal d’apartar productes. Palets sencers en alguns casos. I s’han començat a tancar departaments sencers. Estava tot venut, era el missatge.

Segons aquestes mateixes fonts, un empresari o grup empresarial forà hauria tancat un acord per adquirir la major part de l’estoc que restava al centre comercial, que d’entrada pretenia tancar al públic dimecres i es donava llavors cinc dies per desmantellar el poc que quedés i retornar la possessió als propietaris del terreny el dia 30 de novembre tal i com va ordenar la Batllia. Les partides de productes alcohòlics que encara queden seria del poc que no hauria comprat aquest ‘desconegut’ forà. Entre altres coses, per les limitacions legals en matèria de franquícia.

L’alcohol, doncs, serà el que fonamentalment es podrà trobar aquest diumenge a les poques estanteries que encara quedin amb gènere a l’immens establiment ara ja pràcticament buit. L’estoc que queda marxarà del país en diversos tràilers. Algunes fonts parlaven d’algunes desenes de camions. Les fonts de la direcció consultades sols han confirmat el tancament definitiu aquest diumenge però han assegurat no poder donar detalls de res més. “Ha estat un dia dur”, han reconegut les fonts.

127052310 4688544067887163 7046308104875167347 o
 

En la direcció general de les societats explotadores, lligades a la família Cachafeiro, hi hauria satisfacció per la facturació aconseguida amb aquesta darrera operació, però també hi hauria molta desolació per tancar d’una manera gens volguda una etapa vital, crucial, de la família. I, segurament, de l’economia o del teixit comercial del Principat. Aquest diumenge el Punt de Trobada obrirà i tancarà la porta per darrer cop.

Cua aquest diumenge al matí per accedir al Punt de Trobada.

Relacionat

Punt final amb cues

Comentaris (3)

Trending