La CEA demana a Torres que es desenvolupi “a un ritme accelerat” el Pla estratègic de comerç

La patronal celebra que l’àmbit comercial estigui en la mateixa cartera que Turisme perquè els comerciants “s'han sentit al marge de les polítiques de promoció turística”

Gerard Cadena en la reunió amb Jordi Torres
Gerard Cadena en la reunió amb Jordi Torres CEA

El president de la Confederació Empresarial Andorrana, Gerard Cadena, s’ha reunit aquest dimarts amb el ministre de Turisme i Comerç per tractar diverses qüestions, entre les quals que es treballi a un ritme més accelerat el Pla estratègic de comerç i que es tingui en compte el sector a l’hora de les campanyes de promoció d’Andorra Turisme.

La trobada ha servit per tractar algunes qüestions que ja s’havien tractat durant la passada legislatura amb Jordi Torres i per sumar-hi nous aspectes relacionals amb el comerç tenint en compte que és un nou àmbit que ha sumat a la seva cartera. El director de la patronal, Iago Andreu, ha recordat que, tant la CEA com les associacions de comerciants que hi formen part “havien demanat amb insistència que Turisme i Comerç depenguessin d’un mateix ministeri perquè el sector s’ha sentit al marge de les polítiques de promoció turística”.

Sobre aquesta qüestió li han demanat al ministre que “es treballi a un ritme accelerat el Pla estratègic de comerç” i que els comerciants tinguin una veu i un projecte clar dins de la promoció turística del país. En aquest sentit, celebra que, a partir d’ara, el sector privat estigui present dins del Consell d’Administració d’Andorra Turisme.

Andreu també ha destacat d’altres accions lligades a la promoció turística en què la CEA hi participa d’una manera directa o indirecta com el segell Andorra Selected o la marca Andorra.

Comentaris (1)

Trending