El cap de setmana de la Diada es tanca amb una ocupació hotelera propera al 70%

Les dades setmanals de tot just una mitjana del 60%, evidencien el final de les vacances i l’inici del curs escolar, segons es comenta des de la patronal del sector

Un hotel del país.
Un hotel del país.

L’ocupació hotelera de la setmana passada es va situar lleugerament per sobre del 60%. D’aquesta forma, es confirmen les previsions, ja que s’esperava un descens un cop ha finalitzat el període de vacances. Tot i això, la celebració de la Diada a Catalunya va permetre encara que tant dissabte com diumenge es tanquessin amb xifres properes al 70%.

Així s’ha explicat des de la Unió Hotelera. Durant la setmana, la mitjana d’ocupació va ser del 60,47%. En canvi, entre divendres i diumenge, la dada va incrementar-se fins al 69,14%. Això es deu, en gran part, a la coincidència amb un dia festiu a Catalunya.

Des de la patronal hotelera es remarca que “són dades similars a les de la setmana passada i en la línia dels anys anteriors”. Així, s’entén que “ja inicien el descens corresponent a aquesta època de l’any amb l’inici del curs escolar i la finalització de les vacances”.

Etiquetes

Comentaris

Trending