La Cambra confia que la missió a Dubai ajudi a reactivar la promoció exterior del Principat

Des de l’entitat, que lidera la iniciativa conjuntament amb Andorra Business, CEA i EFA, es remarca que es reactiva, d’aquesta forma, una línia de treball habitual abans de la pandèmia

Façana exterior del pavelló d'Andorra a Dubai.
Façana exterior del pavelló d'Andorra a Dubai.

La missió empresarial que es vol impulsar de cara a l’Exposició Universal de Dubai permetrà reactivar la promoció exterior del Principat, després de mesos amb poca activitat per culpa de la pandèmia. Així ho considera la directora de la Cambra de Comerç Pilar Escaler, una de les entitats que coordina el projecte conjuntament amb Andorra Business i amb la col·laboració de la Confederació Empresarial (CEA) i l’Empresa Familiar Andorrana (EFA). El viatge tindrà lloc entre el 25 i el 29 de gener.

La iniciativa coincidirà amb la celebració del dia d’Andorra a l’exposició, que tindrà lloc el 28 de gener. La missió està enfocada a un triple objectiu. Per una banda, analitzar les oportunitats d’inversió, les tendències econòmiques i els factors competitius de Dubai. Per l’altra, compartir experiències i ajudar a la internacionalització de les empreses andorranes. Una darrera fita és projectar el Principat i el seu entorn econòmic i social.

Exterior del pavelló de Dubai.

Relacionat

Una Exposició Universal per promocionar el país amb un cost de tot just 150.000 euros

Escaler ha posat en relleu que “la pandèmia ha provocat una llarga inactivitat de promoció exterior d’Andorra a nivell internacional”. Per això, “amb la missió de Dubai recuperem aquesta línia de treball de la nostra entitat i d’Andorra Business”. Sobre aquest punt, s’ha mostrat conveçut que “ens permetrà acompanyar les empreses a apropar-se al dinamisme i l’exclusivitat d’aquesta ciutat”. Des de la Cambra s’assegura que “hem organitzat un programa específic que consistirà en l’organització d’una agenda individualitzada de contactes empresarials que fomenti l’intercanvi d’experiències i el networking professional per a les empreses participants”.

Per la seva banda, la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, ha explicat que “la missió serà multisectorial i s’estudiarà per a cada empresa quines són les oportunitats de negoci que millor s’adapten a la seva activitat” i ha destacat que “tindrà lloc en un escenari i en un moment immillorable per fer nous contactes empresarials”.

Les empreses interessades en aquesta missió hauran de posar-se en contacte amb Andorra Business i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra abans del 7 d’octubre. Les places estan limitades.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending