El Burger King canvia l’avinguda Meritxell pel carrer Prat de la Creu

Dos anys i mig després d’obrir les portes, la franquícia d’hamburgueses i menjar ràpid tanca el local de la cèntrica artèria per diferències sobre la proposta de pagament de les rendes que feia l’nquilí

L'establiment de l'avinguda Meritxell aquesta mateixa tarda.
L'establiment de l'avinguda Meritxell aquesta mateixa tarda. Toni Solanelles

De l’avinguda Meritxell a Prat de la Creu. El Burger King canviarà més aviat que tard d’adreça. Els explotadors de la franquícia d’hamburgueses i menjar ràpid al Principat, la societat espanyola Restauración Hambar, ha decidit un canvi d’emplaçament del local que va obrir encara no fa dos anys i mig. L’empresa explotadora va fer una proposta de pagament de les rendes sobre la qual no hi ha hagut entesa amb la propietat.

Segons que ha pogut saber l’Altaveu, el Burger King de l’avinguda Meritxell abaixarà la persiana de forma definitiva, a tot estirar, el 30 d’abril. És clar que haurà de passar un temps fins que es posi en marxa el restaurant que li ha d’agar el relleu, al carrer Prat de la Creu, malgrat que el local on es preveu que s’instal·li ja s’hi han iniciat les obres. La nova ubicació és just al costat del Bingo, en un local també de dues plantes que durant molts anys va ocupar un negoci de productes d’il·luminació i que les darreres setmanes ha servit de seu electoral del candidat a la presidència del Barça i expresident d’aquest club de futbol Joan Laporta.

WhatsApp Image 2021 03 06 at 18.54.12 2
Obres al local on ha d'anar el Burger King. Toni Solanelles

Restauración Hambar gestiona i explota tots els establiments Burger King que hi ha al Principat; el de l’avinguda Tarragona històric i el que va obrir a l’Illa Carlemany quan va agafar les regnes de la franquícia a Andorra. Just llavors va ser, a primers de maig del 2018, quan va llogar el local de l’avinguda Meritxell. De fet, en aquell moment, la societat espanyola, radicada a La Rioja, va fer una inversió propera als sis milions d’euros per obrir els dos establiments nous, llegeixi’s avinguda Meritxell i Illa Carlemany, i per renovar l’edifici de l’avinguda Tarragona. Tots a Andorra la Vella.

Ara caldrà fer una nova inversió per posar en marxa l’establiment de Prat de la Creu una vegada acordada la cancel·lació anticipada del contracte de l’avinguda Meritxell, que era per vint anys. És de suposar que alguns elements mobles (la cuina, el mobiliari pròpiament dit...) no annexionats a l’immoble dels que al seu dia es van posar de nou en aquest local es podran ara reaprofitar o readequar per al futur Burger King de Prat de la Creu. I a l’avinguda Meritxell l’històric local de Transbord prendrà forma amb un nou negoci l’activitat del qual, per ara, no ha transcendit.

Comentaris (3)

Trending