Andorra Telecom actualitza el preu del móbil de prepagament: 1 euro més amb més minuts i gigues

La tarifa S passarà a costar 10 euros però duplica el temps de trucades (40) i triplica les dades d’internet; per la seva banda, l’M suposarà una despesa de 20 però donarà 100 minuts i quatre cops

Comentaris

Un telèfon 5G.
Un telèfon 5G.

Andorra Telecom ha actualitzat els preus que aplicava a les modalitats de telefonia mòbil de prepagament, que no s’havien tocat des del març del 2020. Així, les tarifes S i M incrementen el seu cost, però també les prestacions. Els clients ara pagaran un euro més, però disposaran de més minuts de trucades i més dades per navegar per internet. Els nous preus entraran en vigor aquest divendres.

Així, pel que fa a la tarifa S, que fins ara costava 9 euros passarà a 10. A la vegada, però, es dupliquen els minuts de trucades: de 20 a 40 i els gigues d’internet també s’incrementen i passen d’1 a 3, sempre en dades nacionals.

Amb la tarifa M, el preu salta de 19 a 20 euros. En aquest cas, els minuts de trucades s’incrementen de 60 a 100 i els gigues es multipliquen per quatre: de 3 a 12. En tots dos casos, un cop activada la tarifa, la durada seguirà sent d’un mes.

Pel que fa a la contractació de més dades en cas d’esgotar les disponibles, també hi ha canvis. Fins ara, el preu era de 2, 5 o 9 euros en funció de si es volien 200 megues extra, 500 o un giga. Ara, se simplifica. Per 5 euros es tindran 2 gigues durant set dies. Si la gestió es fa via l’aplicació o la web d’Andorra Telecom, el cost serà el mateix, però amb 2,5 gigues.

En cas de superar els minuts de trucades nacionals, també hi ha un petit canvi en el preu. A partir de divendres, es pagarà 27 cèntims per minut, un més que fins ara. Els missatges, per la seva banda, salten de 16 a 20 cèntims.

Comentaris (7)

Trending