L’associació d’hotelers i comerciants d’Ordino assegura no tenir notícies del possible supermercat

Des del comú es treballa per donar-li vida al Casamanya, però no s’han pronunciat sobre el tipus de comerç que acolliran les instal·lacions

L'antic garatge de l'Hotel Casamanya podria acollir un Carrefour.
L'antic garatge de l'Hotel Casamanya podria acollir un Carrefour. ARXIU

Joan Núñez, president de l’associació d’hotelers i comerciants d’Ordino (AHCO) ha assegurat que, a nivell oficial, no en tenen cap notícia sobre la instal·lació d’un possible supermercat al garatge del Casamanya. Fa uns dies començava el neguit a la parròquia per les suposades negociacions amb l’establiment de Pyrénées. Des del comú, el conseller de Turisme i Esports, Jordi Serracanta, ha indicat que, efectivament, existeix el debat tindre d’una comissió a la qual ell no pertany, però que no es parla específicament de cap marca.

Tot i que semblava que existia cert temor per part dels petits comerços de l’aparició d’unes grans superfícies, Núñez ha especificat que “no hi ha neguit perquè no hi ha notícies”. Però, el president d’AHCO també ha exposat que caldrà esperar a veure què i com s’instal·la. “Potser és positiu per a certs establiments, potser no... Fins que no ho veiem no ho sabrem. Si cal, emprendrem les mesures necessàries”, ha assegurat.

L'antic garatge de l'Hotel Casamanya podria acollir un Carrefour.

Relacionat

El petit comerç d’Ordino tem l’obertura d’un ‘supermercat de proximitat’

Fa uns dies semblava que hi hauria hagut una visita al Casamanya per veure les instal·lacions per part dels interessats i s’estarien avaluant les exigències que es podrien sol·licitar a Pyrénés. Serracanta no ha pogut confirmar aquestes dades, però sí que es tenen plans per aprofitar l’espai. Núñez ha estat d’acord que “és necessari fer alguna cosa amb l’Hotel, que està a l’entrada de la parròquia i és una de les primeres coses que es veu”.

Comentaris

Trending