Drama, comèdia i Eduard Farelo a la 55a Temporada de Teatre

Es representaran sis obres entre Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria

La cònsol major i consellera de Cultura d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el conseller de Cultura de Sant Julià de Lòria, Josep-Lluís Donsión, durant la presentació.
La cònsol major i consellera de Cultura d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el conseller de Cultura de Sant Julià de Lòria, Josep-Lluís Donsión, durant la presentació.
La 55a Temporada de Teatre d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria ofereix sis muntatges entre el proper dia 9 i el 6 de gener. Com és habitual, l'oferta serà molt variada i destaca la presència de l'actor català Eduard Farelo, conegut per la seva participació a sèries com  'Hay alguien ahí', 'Cruce de destinos', 'Com si fos ahir'  i 'Toledo'. La programació de la temporada s'ha presentat aquest dimarts.
 

La comèdia més hilarant i la profunditat del drama. Aquests són els dos elements que conformen, a Andorra la Vella, la 55a Temporada de Teatre, que arrenca el proper 9 d’octubre i s’allargarà fins el 6 gener. El cicle, que s’organitza conjuntament des del 1993 amb Sant Julià de Lòria, proposa sis muntatges de primer nivell.

La reconeguda companyia Chicos Mambo, capitanejada per Philippe Lafeuille, aixecarà el teló d’aquesta temporada el 9 d’octubre al Centre de Congressos d’Andorra la Vella amb 'CAR/MEN', la seva nova proposta que manté l’esperit picant que els caracteritza. L’obra, que arriba a la capital gràcies a la col·laboració amb l’ambaixada de França, està protagonitzada per 8 ballarins i un cantant contratenor i fa una revisió de la clàssica Carmen combinant el teatre, clown i cant. 

La següent cita serà el 24 d’octubre a Sant Julià de Lòria amb 'L’habitació del costat', un muntatge que se situa a la segona meitat del segle XIX als afores de Nova York i que tracta de la sexualitat des de diferents vessants.

L’aposta d’Andorra la Vella pel drama més potent arribarà el 14 de novembre al Teatre Comunal amb 'Una Ilíada', un intens monòleg protagonitzat per Eduard Farelo sobre l’atracció humana per la violència, la destrucció i el caos que reinventa en clàssic d’Homer i el porta cap a temps presents. El 28, 29 i 30 de novembre La Cía és grata presentarà, també a Sant Julià de Lòria, el seu  'Nues', una comèdia que gira al voltant del cinema, l’èxit i les relacions de parella.

La comèdia tornarà a escena el 4 de desembre amb 'Pagagnini 2', el nou muntatge de la Cia Yllana, que ja ha visitat en diverses ocasions la capital i que torna a la càrrega de nou després de 12 anys de gira ininterrompuda arreu del món amb 'Pagagnin'i. El divertit xou musical, a més, incorpora en
aquesta segona part el virtuós violinista Strad. Com és habitual en l’edició de tardor-hivern de la Temporada de Teatre conjunta entre les dues parròquies, 'Els Pastorets' de Sant Julià de Lòria tancaran el cicle. Serà els dies 26 i 28 de desembre i el 4 i el 6 de gener en un clàssic muntatge que en aquesta 26a edició sumarà més d’un centenar d’actors.

Durant la presentació del cicle, aquest matí, la cònsol major d’Andorra la Vella i consellera de Cultura, Conxita Marsol, i el conseller de Cultura del comú de Sant Julià de Lòria, Josep Lluís Donsión, han destacat les sinèrgies conjuntes per presentar novament una temporada que ofereix un ampli ventall de formats.

Les entrades oscil·len entre els 20 i els 22 euros i ja s’han posat aquest dimarts a la venda.

Comentaris (1)

Trending