Diferències a Vallnord sobre com repartir els ingressos de la venda de forfets

Les dues societats, EMAP i Secnoa, que es troben en plenes negociacions per signar un nou contracte de mandat, hauran de recórrer a un mediador perquè estableixi la solució

Comentaris

-
-

La Massana i Ordino, EMAP i Secnoa, no es posen d’acord en com s’han de repartir els diners que Vallnord ingressa en concepte de forfets. No és que sigui un pastís gaire elevat, tot just 38.000 euros, però com que les diferències són tan manifestes i les dues societats estan negociant un nou contracte de mandat que establira el funcionament de la marca conjunta, s’ha hagut de contractar un mediador perquè estableixi una solució salomònica.

L’existència de la “controvèrsia”, perquè així l’ha qualificat, l’ha posat de relleu la consellera a la minoria comunal d’Ordino Eva Choy. La consellera s’ha interessat durant la celebració d’un consell de comú per una qüestió que figurava en una acta d’una reunió de la comissió mixta entre la corporació ordinenca i Saetde, el nou soci majoritari de Secnoa. El cònsol major de la parròquia, Josep Àngel Mortés, ha tret ferro a la qüestió però no li ha quedat més remei que reconèixer que les dues societats que configuren Vallnord no es posen d’acord en com s’ha de fer el repartiment dels ingressos.

Hi ha criteris d’interpretació diferents i, en conseqüència, calia "trobar algú que ens posi d’acord”, segons ha recordat Mortés durant la sessió i ha recollit l’agència ANA. Però ha assegurat que és un tema que "no preocupa en absolut" i que "no afecta gens ni mica les relacions" entre les dues societats. El que cal és "trobar un acord on ens sentim còmodes les dues parts", ha indicat. Choy no ho ha vist de la mateixa manera, ha parlat de "controvèrsia" i s'ha mostrat preocupada per com pot afectar al futur de la marca Vallnord, i més tenint en compte que ara Secnoa està liderada per Joan Viladomat, soci majoritari també de Saetde.

Comentaris

Trending