Deu mesos a dormir a la presó per conduir de forma temerària begut i drogat

El jove, amb el permís de conduir retirat, va ser arrestat la matinada de divendres després de protagonitzar un ‘altercat circulatori’ a la Massana

-
-
Un jove resident de 21 anys haurà d’anar a dormir deu mesos a la presó -i passar-hi també els caps de setmana, en principi, en el que es coneix com a règim de semillibertat- després d’haver estat detingut per la policia per conduir de manera temerària. L’aventura del jove, arrestat la matinada de divendres, va iniciar-se avançant de manera indeguda un vehicle del servei de circulació de la Massana.

De fet, van ser els agents massanencs els que van advertir de la situació la policia. El jove, vers les 5 de la matinada de divendres, va avançar el vehicle dels urbans en una corba amb línia contínua i es va escapolir a gran velocitat. Alertada la policia, vint minuts després de les 5 de la matinada va ser enxampat i detingut.

Els agents del cos d’ordre el van sotmetre al control d’alcoholèmia i va donar positiu. En concret, va donar una taxa d’1,86 grams d’alcohol per litre de sang. La prova també va advertir que el jove estava sota els efectes de cànnabis. Per acabar-ho d’adobar, i degut a una altra situació irregular prèvia, el jove conduïa tot i tenir el permís retirat. 

Per tot plegat se li van imputar els delictes contra la seguretat en el trànsit per la conducció temerària i contra l’administració de Justícia per no haver respectat l’ordre de suspensió de conducció. En el judici ràpid que se li va efectuar en passar a disposició judicial ser li van imposar els deu mesos de semillibertat.

Comentaris (1)

Trending