Detinguts dos habituals del petit mercadeig de droga

Una patrulla ha detectat aquesta matinada un vehicle sospitós en un carrer d’Escaldes i n’ha acabat arrestant els seus dos ocupants

-
-
La policia ha detingut aquesta matinada dos joves amb nombrosos antecedents relacionats amb les drogues. De fet, a tots dos se’ls ha tornat a imputar un delicte contra la salut pública. Malgrat que hauran de passar a disposició judicial, no es preveu que l’afer vagi més enllà d’una multa econòmica a no ser què tinguessin alguna condemna prèvia.

Els fets s’han succeït aquesta matinada quan una patrulla del cos d’ordre ha detectat la presència d’un cotxe sospitós en un carrer d’Escaldes. A més a més, els agents han reconegut el conductor com un habitual del mercadeig de droga. Just en aquell moment, s’ha acostat cap al vehicle un altre conegut de la policia. Es tractava de l’acompanyant del conductor que acudia amb una petita paperina de cocaïna.

Al final tots dos homes han estat detinguts. El conductor, per donar positiu tant al control d’alcoholèmia com al test de drogues. I el segon, per la possessió de cocaïna. Tot just un gram. A més, s’hauria també recuperat una petita quantitat de marihuana al vehicle.

Comentaris (6)

Trending