Detingut un veí d’Encamp per trencar de matinada vidres i aparadors de diversos locals de la parròquia

Una ciutadana ha alertat del terrabastall poc abans de les 6 del matí, després que l’home, de 41 anys i que s’ha fet diverses talls, hagi causat nombrosos desperfectes

Un dels locals comercials que ha vist com es quedava sense una part de la seva vidriera.
Un dels locals comercials que ha vist com es quedava sense una part de la seva vidriera.
La policia ha detingut a primera hora d’aquest matí -poc abans de les sis- un home resident de 41 anys després que hagi causat nombroses destrosses en aparadors i vidrieres d’establiments comercials i edificis d’habitatges del centre d’Encamp. El motiu del comportament de l’home no ha transcendit, tot i que algunes fonts han explicat que l’arrestat tindria diverses addiccions, malgrat que fonts policials han assegurat que almenys en el control d’alcoholèmia que se li ha fet ha donat negatiu. Això sí, algunes fonts han assegurat que l'home hauria justificat la seva reacció violenta contra el patrimoni donant per fet que el perseguien elefants.

Una ciutadana no afectada per les destrosses hauria advertit la policia en haver sentit el terrabastall causat pels espetecs dels vidres. L’home ha trencat aparadors i vidrieres de locals comercials, restaurants i fins i tot de l’entrada d’algun bloc d’edificis al tomb del carrer Major de la parròquia i l’avinguda Joan Martí. Les fonts consultades han assegurat que l’home, que ha acabat arrestat a 3/4 de 6 del matí, s’hauria limitat, i no ha estat pas poc, a trencar els vitralls. En cap cas hauria fet cap intent de furt. Producte dels cops i altres ‘maniobres’ que ha fet per trencar els aparadors, l’home s’ha fet diverses ferides. Especialment talls a les extremitats superiors i també al crani, atès que hauria colpejat alguns dels vidres amb el cap.

Poc després de l’alerta rebuda, una patrulla de la policia ha pogut localitzar i controlar sense excessiu problemes el causant dels desperfectes, que algunes fonts no oficials han explicat que treballaria en un restaurant de la mateixa parròquia i viuria a la zona dels Cortals. Una vegada detingut, el primer que han hagut de fer els agents ha estat acompanyar l’arrestat, del qual no consta que tingués cap antecedent, almenys no pas res gaire destacat, a l’hospital. Una vegada atès de les ferides patides se l’ha traslladat al despatx central de la policia.

Els encarregats de delictes contra el patrimoni, han posat mans a l’obra aquest matí, especialment, per elaborar el dossier tot recollint, especialment, el testimoni tant de persones que haguessin pogut sentir o veure l’actuació fora de lloc de l’home com, i especialment, afectats pel seu comportament. El testimoni dels responsables, representants o titulars dels immobles contra els quals ha actuat el detingut haurien adjuntat a la seva declaració l’eventual denúncia i els que ho han tingut apunt una primera valoració dels desperfectes. Tant aviat com els investigadors policials puguin, ja sigui aquesta tarda o demà al matí, l’arrestat passarà a disposició judicial.

Comentaris (4)

Trending