Detingut un pare per les lesions que van obligar a dur el seu nadó a l'hospital

Comentaris

Detingut un pare per les lesions que van obligar a dur el seu nadó a l\'hospital
Detingut un pare per les lesions que van obligar a dur el seu nadó a l\'hospital

La policia va detenir dijous de la setmana passada un resident portuguès de 46 anys acusat de proferir lesions a un fill seu nadó per les quals havia hagut d’ingressar quinze dies abans al centre hospitalari. Aquesta és una dels set arrestos que la policia va dur a terme durant la setmana passada. I que continuen tenint molt a veure, com des de fa mesos, amb delictes contra la integritat física.

És justament aquesta tipologia de delicte en què s’enquadra l’home detingut a Escaldes el primer dia d’aquest mes poc després de la 1 del migdia. El seu fill nadó havia hagut d’ingressar a l’hospital el 14 de novembre arran d’unes lesions en la producció de les quals hi hauria participat el progenitor. Tractant-se del cas que és, tant la policia com les autoritats judicials i sanitàries treballen amb prudència i discreció.

La resta de detencions es van deure, principalment, per delictes contra la salut pública -es a dir, detenció de persones en possessió, d’una manera o altra, de droga. Però en quantitats no especialment significatives. La primera detenció en aquest sentit va ser dimecres passat a 3/4 de 10 del matí a la frontera del riu Runer. Un home no resident de 33 anys va ser arrestat quan entrava al Principat en possessió de 0,3 grams d’heroïna i 4,7 grams de marihuana.

L’endemà, a 3/4 de 8 de la tarda i a Andorra la Vella, agents de la policia van enxampar un jove resident de 18 anys, en trobar-se en possessió d’una balança de precisió i 9,5 grams de marihuana presumptament destinats a la venda. Una tercera detenció va ser deguda a un accident de trànsit, aquest diumenge a les 2 de la tarda. El conductor del cotxe implicat en un sinistre amb sols danys materials a Escaldes, un resident de 38 anys, va donar positiu en el control d’alcoholèmia (1,63 grams d’alcohol per litre de sang).

A banda del cas del menor, hi va haver dues detencions més sota l’acusació de delictes contra la integritat física. La matinada de dimecres a dijous es va arrestar una dona resident a Canillo de 37 anys per una agressió física a la seva parella, amb la qual compartit pis a l’esmentada parròquia. El matí d’aquest passat diumenge (05:11 hores), la policia va haver d’actuar a la sortida d’un local d’oci nocturn de la Massana, on un no resident de 29 anys estava presumptament agredint la seva parella. Finalment, ahir a la tarda (18:30 hores), en aquest cas a Sant Julià, la policia va arrestar un jove resident de 23 anys per crebantament d’una privació judicial del seu permís de conducció.

Recerca infructuosa en relació als robatoris i al cotxe 'espantamenors'

La policia continua la recerca tant de pistes que puguin conduir a la detenció dels autors dels diversos robatoris que especialment han afectat la parròquia de la Massana com mira de localitzar el cotxe en què circulava l’home que, en tres ocasions, hauria mirat d’enganyar menors en les immediacions de centres escolars per intentar fer-los pujar a l’automòbil. En el cas dels furts en xalets de l’Aldosa de la Massana, Escàs o Anyós, entre altres nuclis massanencs, els agents adscrits a l’àrea de delictes contra el patrimoni treballen sigilosament per mirar de resoldre l’onada de robatoris. Per ara, però, hi ha pocs elements clarificadors que permetin conduir cap als presumptes autors dels ‘cops’. Patrulles de paisà reforcen la vigilància els darrers dies en aquells nuclis, sense que hagi donat cap resultat positiu, per ara.

Comentaris

Trending