Detingut un home per ‘clavar’ un got al front d’un altre en una baralla de discoteca

La policia va practicar una quinzena d’arrestos durant la setmana passada, els més transcendents dels quals els relacionats amb l’‘Operació Cautxú’

-
-
Un tall incís i força profund al front producte d’un cop virulent amb un got de vidre. Aquesta va ser l’acció que li va valdre a un home resident de 24 anys una detenció. L’incident va succeir a altes hores de la matinada de dissabte a diumenge en una discoteca de recent posada en marxa a l’avinguda Tarragona de la capital. L’arrest en qüestió és un dels quinze que la policia va practicar durant la setmana passada, essent els dos relacionats amb l’‘Operació Cautxú’ els més remarcables.

La policia va haver d’intervenir pels volts de les 4 de la matinada de diumenge en el local en qüestió, gairebé a peu de carretera i a tocar de la carretera de la Comella. A l’interior de l’establiment s’hi va produir una típica baralla de discoteca que va acabar de manera ‘sagnant’ arran del fet que un dels clients va colpejar amb un got de vidre al cap d’un altre. Els agents intervinents van practicar la detenció quan passaven 20 minuts de les 4 de la matinada acusant l’agressor d’un delicte de lesions. L’endemà va passar a disposició judicial i alliberat després de ser sotmès a un judici ràpid.

Més enllà d’aquest arrest i dels dos relacionats amb la Federació Andorrana de Futbol (FAF), la policia va detenir cinc persones per la seva relació amb els estupefaents, sempre, però, petites quantitats. També hi va haver tres detencions més per positius d’alcoholèmia. De les altres quatre detencions, tres es van deure al fet de no respectar ordres d’expulsió. I la darrera, té a veure amb un conflicte conjugal.

Aquest darrer arrest  es va produir dimecres a darrera hora de la nit al Pas de la Casa. Un home no resident de 44 anys va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic, injúries amenaces i resistència a funcionaris de policia en l’exercici de les seves funcions en una habitació d’un hotel del Pas de la Casa per una desavinença conjugal. En ser qüestionat pels fets, l'interessat va tenir unes reaccions desproporcionades vers els agents.

Comentaris (1)

Trending