Detinguda una veïna de Sant Julià que que havia robat en dos pisos de l’edifici on netejava

La dona, de 53 anys i que va ser descoberta en l’interior d’un domicili amagada en una habitació, aprofitava que tenia claus d’habitatges per agafar diners o joies que els propietaris hi tenien

-
-
Una veïna de Sant Julià ha estat detinguda per la policia després de ser descoberta en un domicili lauredià d’un edifici on la dona feia les tasques de neteja domèstica. El matrimoni propietari del pis, d’edat avançada, la va descobrir mig amagada un dia que l’arrestada no havia d’haver anat per res al pis. Això va permetre lligar caps i descobrir que la dona es dedicava a robar diners de la parella i, també, en el domicili d’una altra veïna del mateix bloc.

Els fets van succeir dilluns de la setmana passada i la dona, de 53 anys, va ser detinguda poc abans de les 6 de la tarda. El fill del matrimoni va trucar la policia després que els seus pares l’advertissin que havien trobat la dona de fer feines amagada rere la porta d’una de les habitacions. La presència dels agents va ser crucial perquè la dona acabés reconeixent el que estava passant.

De fet, les víctimes van denunciar formalment els fets, tot explicant que en els darrers quatre mesos havien trobat a faltar diferents quantitats de diners que tenien guardades a l’interior del pis. En la denúncia, el matrimoni va quantificar en 2.000 euros allò que hauria desaparegut. Aquesta parella no hauria estat la única que hauria patit els efectes de la netejadora que netejava més del compte.

Una altra veïna del mateix immoble també va denunciar que, en el seu cas, li havien sostret joies valorades en uns 1.750 euros. Els agents no van tenir dubtes que la dona de fer feines era la causant d’aquelles desaparicions. I va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte de furt amb accés il·lícit a casa habitada. L’arrestada aprofitava que tenia accés a claus dels veïns de l’immoble per fer ‘visites’ als pisos per netejar-hi. Però per netejar-hi els diners o les joies.

Comentaris

Trending