Detinguda una parella per una baralla al domicili

-
-
La policia ha detingut una parella per un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic, a l'home per agredir la parella i a la dona per injúries contra la policia.  Els fets van passar a la parròquia d'Andorra la Vella. Després de detenir l'home, la dona va tenir una actitud molt agressiva envers els agents, amenaçant i injuriant-los, la qual cosa va propiciar que un cop atesa a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell i donada d'alta, també la detinguessin.

La policia també ha detingut dos homes per una alteració d’ordre públic en un local nocturn pel delicte contra la llibertat i la funció pública. La primera va ser un home, que es va negar a marxar del local, va tenir una actitud desafiant envers els agents i va proferir amenaces. El segon detingut va tenir una actitud desafiant i de poca col·laboració amb els agents, i es va negar en tot moment a seguir les seves peticions, se’l va convidar a desistir d’aquesta actitud i va injuriar-los.

Pel que als delictes contra la salut pública, la policia va detenir en un control preventiu a Soldeu un home no resident de 29 anys en possessió d'un estupefaent, sense arribar a determinar de quina substància es tractava, i d'1,8 grams de marihuana. Unes hores més tard arrestaven en un control preventiu de la capital a dos homes per possessió de 0,9 grams de cocaïna. Van ser controlats a l'interior d'un turisme en el moment que volien consumir-la.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending