Detenen a Juberri tres joves que pretenien ‘amagar’ una motxilla amb 213 grams de marihuana

Residents de 22, 23 i 27 anys i amb antecedents per fets similars, han estat condemnats encara que no hauran d’ingressar en permanència a la presó

La carretera de la Rabassa, en les immediacions de Juberri.
La carretera de la Rabassa, en les immediacions de Juberri.
La policia va detenir poc després de la mitjanit de dijous a divendres tres joves amb antecedents relacionats amb estupefaents que miraven de dissimular i fer-se el desentès en relació amb una motxilla que contenia més de dos-cents grams de marihuana. Els nois, residents de 22, 23 i 27 anys, van ser enxampats al terme de Juberri, quart de Sant Julià de Lòria.

Davant les queixes a la zona que hi ha joves que en diferents punts allunyats del nucli urbà de Sant Julià hi ha joves que fan curses amb cotxes i que intercanvien droga ‘tova’ o fan ‘festes’ amb productes prohibits, la policia fa vigilàncies preventives. En una ronda de prevenció a la carretera secundària que passa per Juberri, els agents que feien la vigilància van controlar els tres nois que estaven relativament a prop d’una motxilla localitzada a la cuneta.

A preguntes dels policies, els tres joves van reconèixer ser els propietaris de la motxilla, que contenia 213 grams de marihuana que les fonts consultades no han pogut precisar a què pretenien destinar els arrestats. I si pretenien comercialitzar-la entre altres joves, encara que no semblaria que hi hagués una finalitat comercial.

Els tres arrestats -ho van ser a 2/4 d’1 de la matinada- van ser acusats d’un delicte contra la salut pública i després de ser posats a disposició judicial, la Batllia els va sotmetre a un judici penal, una ordenança penal, que els va condemnar i els va substituir la pena de presó per d’altres mesures que faran que puguin evitar haver d’ingressar en permanència al centre penitenciari.

Defensa elèctrica prohibida

D’altra banda, la matinada de dimecres passat, agents que estaven fent un control rutinari en un indret d’Andorra la Vella van veure com a prop de la zona on eren se sentien uns sorolls i apareixia una il·luminació procedent d’una descàrrega elèctrica. Eren 3/4 de 2 de la matinada.

Els agents es van acostar fins al lloc d’on procedien els sorolls i la il·luminació i van veure tres persones que manipulaven un giny. En concret, era una dona resident de 49 anys que ensenyava a dues més com usar una defensa elèctrica. Com el seu port és il·legal se la va detenir.

Comentaris

Trending