Desestimada la impugnació del Terrassa pel partit contra l'Andorra

El club egarenc al·legava una alineació indeguda

Bañuz, el director esportiu de l'FC Andorra, Jaume Nogués, i Loureiro
Bañuz, el director esportiu de l'FC Andorra, Jaume Nogués, i Loureiro
El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha desestimat la denúncia presentada pel Terrassa per una suposada alineació indeguda de l'Andorra en el partit corresponent a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya disputat el passat dimarts a Prada de Moles, Encamp. Els andorrans es van imposar per 2-1. Els egarencs consideraven que els tricolors van infringir l'article 6 de la normativa que diu que únicament poden inscriure a l'acta quatre jugadors sense llicència federativa. En el cas de l'Andorra, segons el Terrassa, haurien estat sis jugadors inscrits amb aquesta condició: Javi Martos, Diego Huesca, Joan Cervós, Ricard Fernàndez, Izan Fernàndez i Iker Goujón. Cal remarcar que d'aquests, només quatre van jugar, atès que Huesca i Izan no van saltar al terreny de joc. El proper partit de l'Andorra a la Copa Catalunya serà aquest diumenge contra el Lleida Esportiu, equip de Segona B, la mateixa categoria que els andorrans.

Després d'efectuar les corresponents comprovacions a la seva base de dades de llicències federatives, l'ens federatiu català ha constat que dels sis jugadors que el Terrassa al·lega que no disposaven de llicència federativa a favor de l'Andorra, únicament tres d'ells efectivament no constaven inscrits en la data de l'encontre: Francisco Martos, Diego Huesca i Izam Fernández. Pel que als jugadors, Joan Cervós, Iker Goujon i Ricard Fernández sí disposaven de llicència activa a favor del club tricolor, en concret a favor del seu equip B, amb anterioritat a la disputa del partit.

D'aquesta manera, la resolució de la federació conclou que l'Andorra compleix amb el requisit d'alineació d'un mínim d'onze jugadors amb llicència activa, i un màxim de quatre jugadors sense llicència activa, que s'estableix a les normes de la competició. 

El club ha fet fitxa del B a tres jugadors sub-23 perquè la normativa ho permet i no s’utilitzen llicències del primer equip. Aquests jugadors, però, ho seran del conjunt de Segona Divisió B a tots els efectes Per tant, la reclamació del Terrassa no ha prosperat.

Nous fitxatges

L'Andorra es continua reforçant per afrontar la temporada a la nova categoria, la Segona B. Les darreres incorporacions són Miguel Bañuz i Miguel Loureiro. Bañuz és un porter format a les categories inferiors del Barcelona. D'alla va passar al segon equip del Vila-real i la temporada passada va militar a les files de l'Alcoià i està considerat com un dels millors porters de Segona B. Loureiro, per la seva banda, és un defensa que jugava al Còrdova, de Segona Divisió A

Aquestes incorporacions s'afegeixen a les de Martos, Iker, Raúl, Palanca i Huesca.

 

 

Comentaris

Trending