Desallotgen l’edifici ‘El Diamant’ per un incendi en una cuina 

Els bombers han extingit amb molta celeritat les flames, però l’elevada quantitat de fum ha fet recomanable que treballadors i clients ‘The Embassy’ haguessin de sortir de l’immoble

-
-
Un incendi de petites dimensions però que ha causat una gran fumera -i conseqüentment una considerable alarma- ha obligat a desallotjar l’edifici ‘El Diamant’, a l’avinguda de Meritxell en el xamfrà amb el carrer Bisbe Iglesias. El foc ha afectat la cuina de ‘The Embassy’, el recinte comercial de luxe i gastronomia d’alt nivell inaugurat dijous.

Tres dotacions dels bombers, una ambulància i diversos efectius del servei de circulació de la capital s’han hagut de desplaçar fins al lloc. Els agents del cos d’extinció d’incendis han apagat les flames sense massa complicacions. Hores d’ara no se saben encara les conseqüències materials (la causa s’està investigant) del foc, però sí que és clar que no hi ha hagut cap dany personal.

Ara bé, el fet de tractar-se de materials altament inflamables alguns dels que s’han cremat, això ha generat una forta fumera que, per precaució, ha obligat a desallotjar tot l’edifici, ja fossin treballadors o clients els ocupants. Els bombers estan procedint ara -l’ensurt s’ha iniciat poc després de les 11 del matí- a airejar l’immoble abans de permetre el retorn dels desallotjats.

Comentaris (6)

Trending