Demòcrates justifica els pactes per "una democràcia higiènica"

Les candidatures d'Encamp, Ordino i Andorra la Vella adopten un clip com a logo i símbol d'unitat i força

Riba, Herver i Astrié durant la roda de premsa d'aquest dimarts.
Riba, Herver i Astrié durant la roda de premsa d'aquest dimarts.
El candidat a cònsol menor de la llista d'En Comú per Andorra la Vella (Demòcrates, Liberals i Progressistes-SDP), David Astrié ha dit aquest dimarts que hi ha pactes perquè "això és una democràcia higiènica" i que cada cop n'hi haurà més.  Astrié ha fet aquestes declaracions durant la presentació del logo de les tres candidatures que a més de la capital són Encamp i Ordino.

El clip del logo simbolitza la unitat ia força de les tres candidatures d'En Comú per Andorra la Vella, Encamp i Ordino. David Astrié ha explicat que "quan es tracta de governar un comú no són les mateixes sensiblitats que quan han d'estar al Govern. Al comú has d'escoltar el ciutadà". Pel que fa a la confecció del programa electoral, ha comentat que "hi ha hagut moltes aportacions".

Per part d'Ordino, Xavier Herver ha manifestat que "l'objectiu és arribar al màxim a la gent" i ha recordat que la parròquia és la segona que ha incrementat més el número d'electors. Amb la llista conjunta amb Acció Comunal, Demòcrates, Liberals i Progressistes-SDP han volgut aplegar "el màxim de representativitat".  Finalment, a Encamp, André Riba considera que "hem confeccionat una bona candidatura per fer coses per Encamp".

En Comú per Encamp agrupa UP, Demòcrates i Liberals. No hi forma part Progressistes-SDP tot i que com ha reconegut Riba "hi ha hagut contactes però han trobat que era millor anar amb una altra candidatura".

Comentaris

Trending