Demòcrates d’Escaldes crearà el primer gran parc específic per a gossos

L’espai tindrà elements perquè els animals puguin jugar i podran anar sense corretja

Candidats de Demòcrates a Escaldes-Engordany.
Candidats de Demòcrates a Escaldes-Engordany.
Demòcrates Independents d’Escaldes-Engordany ha anunciat que crearà el primer gran parc del Principat específic per a gossos, perquè puguin gaudir-ne els ciutadans que tinguin cans. El parc estarà situat al costat de l’aparcament del Fener, i vol respondre a les demandes dels veïns respecte a disposar d’un espai ampli on poder passejar els gossos i que puguin anar sense corretja.

“La gent que té gossos a Escaldes-Engordany feia molt de temps que demanaven una zona específica on poder portar la seva mascota, que hi hagi espai, on l’animal pugui córrer, i on també aquelles persones que tenen gossos es puguin socialitzar entre elles”, ha explicat la candidata a cònsol menor, Núria Barquín.

L’espai “s’equipararà amb elements perquè els gossos es puguin exercitar i jugar, amb l’avantatge que no hauran d’estar lligats i que podran córrer”, ha comentat. L’aspirant a cònsol menor ha afegit que, “a banda dels ciutadans d’Escaldes, també en podran gaudir la resta d’amos gossos del país”.

Comentaris (2)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.