Demòcrates de Canillo defensa “un relleu generacional” que ha de començar a “assumir el lideratge del comú

La formació crearà un comitè específic per atendre les demandes del jovent i donarà més notorietat a les comissions de festes

Laura Riba i Anna Palmitjavila
Laura Riba i Anna Palmitjavila
Anna Palmitjavila i Laura Riba, número 6 i 9 de la llista de Demòcrates Independents de Canillo, són un clar exemple del “relleu generacional” del partit i de què “els joves de la parròquia hem d’implicar-nos per començar a liderar la gestió comunal”. El jovent “són el futur” de Canillo, ha defensat Riba i, per començar a implicar-los, ha anunciat que, si la candidatura taronja guanya les eleccions, es crearà una comissió interna dins del comú “per atendre totes les seves demandes i necessitats”.

Laura Riba també ha explicat que promouran la col·laboració entre les diferents comissions de festes de la parròquia i que se les involucrarà a d’altres esdeveniments que s’organitzin al llarg de l’any. I, “si cal, dotarem de més pressupost les festes majors de la parròquia perquè atreguin el màxim de públic”.

Les dues candidates també han avançat que es donaran “facilitats econòmiques als joves emprenedors perquè s’instaurin a la parròquia”, amb mesures com l’exempció del pagament de la taxa de radicació del negoci els primers dos anys, i l’opció de fraccionar el pagament de la resta de taxes.

Per la seva part, Anna Palmitjavila ha garantit que es donarà més protagonisme al Punt Jove, així com s’organitzaran més activitats per fomentar la interacció entre tots ells. També es vol crear una “entitat esportiva multidisciplinària” perquè el jovent pugui practicar diferents modalitats esportives. Aquesta oferirà ajudes econòmiques per a les famílies que ho necessitin.

També es donaran ajuts econòmics i materials perquè tothom pugui accedir als clubs esportius de la parròquia. Finalment, Palmitjavila ha explicat la voluntat de fer, a l’inici del curs, una trobada amb tots els clubs per donar a conèixer als canillencs les diferents disciplines esportives i oferta existent.

Comentaris (2)

Trending