Deixa de funcionar l'ascensor ‘sector Estadi comunal’ del nou pas elevat de la carretera general

L’elevador fa uns dies que està fora de servei malgrat que no hi ha cap advertència sobre el fet i aquells que pugen a la instal·lació i no poden baixar escales es troben frustrats

-
-
Tot just deu dies després de la seva inauguració oficial, un dels dos ascensors del pas elevat que permet creuar la carretera general CG1, l’avinguda Salou, entre el Lycée i l’Estadi comunal, ha deixat de funcionar. Justament, l’elevador que no va és el del costat del recinte esportiu, amb la qual cosa si algú que no pot baixar escales ha pujat a la passarel·la amb ascensor des del cantó més proper al centre escolar, amb posterioritat no podrà arribar al seu objectiu si aquest és l’estadi.

La situació ja fa uns quants dies que es dóna i almenys a dia d’avui es manté, tal i com l’Altaveu ha pogut comprovar. Tampoc no hi ha cap advertència sobre l’indegut funcionament dels aparells. Ni a un cantó ni a l’altre. El mal funcionament dels ascensors està sent denunciat amb certa insistència a través de les xarxes socials, on es lamenta que l’elevat cost de la instal·lació -amb un sobrecost de 290.000 euros respecte de l’estimació primera- no hagi servit per salvar una primera pana de certa transcendència.

Segons han explicat diverses fonts, assegurar el manteniment dels elevadors ja va ser una de les qüestions complicades abans de decidir posar formalment en marxa tota la instal·lació, que permet assegurar el creuament de la carretera general amb total seguretat per als vianants alhora que seria també una millora per al trànsit rodat, atès que el pas elevat ha permès la supressió de la regulació semafòrica que hi havia a la zona i així evita aturades que en molts moments del dia alteraven de forma molt notable la circulació.

Comentaris (1)

Trending