David Rios assegura que “si guanyem les eleccions, l’Andorra es quedarà a Encamp”

El candidat del PS es compromet a millorar el camp de Prada de Moles tant com sigui necessari si es puja de categoria

Rios, i altres membres de la llista del PS, a Prada de Moles.
Rios, i altres membres de la llista del PS, a Prada de Moles.

“Està clar que si nosaltres guanyem les eleccions, l’FC Andorra es quedarà”. Així de contundent s’ha mostrat el candidat a cònsol major per la candidatura de Partit Socialdemòcrata Independents d’Encamp, David Rios. Per a la formació, la presència del club jugant a Prada de Moles actua com a element de dinamització econòmica de la parròquia i, a més, tota millora que es faci a les instal·lacions serà en benefici de la resta d’entitats.

“Entenem que és un element dinamitzador de la parròquia”, ha justificat Rios, que ha avançat que, en cas d’ascens del club tricolor a Segona A, s’adaptaria el camp de Prada de Moles “sense cap mena de problema”. En aquest sentit, ha manifestat que “si nosaltres tenim l’oportunitat de governar, una de les primeres coses que farem és seure amb l’Andorra i altres clubs de la parròquia per parlar de quines necessitats tenen i prioritzar les inversions que s’han de fer en aquestes instal.lacions”.

En aquest punt, Rios ha aprofitat per denunciar que “és una llàstima” que, quan es va fer la inversió inicial per a la construcció del complex esportiu de Prada de Moles, no es tinguessin en compte determinats aspectes com pot ser la coberta per a les graderies, un accés als lavabos públics més senzill, i fins i facilitats per a les persones discapacitades per arribar a les graderies.

“Considerem que l’esport és un element socialitzador i integrador molt important”, ha afirmat el candidat, motiu pel qual “posarem tots els recursos necessaris per modernitzar i ampliar” els poliesportius tant d’Encamp com del Pas de la Casa. La candidatura també avança que també s’aprofitarà per reorganitzar aquestes instal·lacions perquè “actualment hi ha certes mancances i és important que els esportistes d’aquesta parròquia tinguin uns espais 100% efectius”.

Comentaris

Trending