DA incrementarà l’hores d’obertura de les instal·lacions esportives d’Escaldes

El candidat Jordi Vilanova explica que es vol donar als ciutadans “més i millor servei” en aquests equipaments

Candidats de DA a les pistes del Prat del Roure.
Candidats de DA a les pistes del Prat del Roure.

El candidat de Demòcrates a Escaldes-Engordany, Jordi Vilanova, ha explicat aquest dimecres que aposten per una millora de les instal·lacions esportives “amb una ampliació dels vestidors del pavelló del Prat Gran, que passaran de dos a quatre”. Així mateix, “s’acabarà de completar el nou rocòdrom i es planteja una obertura horària molt més àmplia de les instal·lacions” de la parròquia.

Vilanova ha concretat que, “el diumenge 24 de novembre, vam fer una prova a les piscines comunals i vam tenir uns 120 infants amb els pares”. El candidat ha comentat que “la intenció és treballar en la mateixa línia per donar més i millor servei a les instal·lacions esportives, perquè volem millorar la qualitat de vida dels ciutadans”.

 Un altre projecte dins de l’àmbit esportiu és l’augment del nombre de campus durant tot l’any. Un dels més innovadors es farà de la mà del departament de Cultura, a l’estiu, “amb el Festival Colors de música”. Es tracta “de combinar la cultura amb l’esport segons les nits temàtiques”. Com a exemple, “si es fa la nit cultural dedicada al Brasil, es podrien fer abans activitats esportives amb música brasilera”. Aquest tipus d’iniciatives “permeten una interrelació entre dos departaments i, a la vegada, donarà molta vida a la plaça Coprínceps”, segons ha refermat Vilanova. 

DA aposta de forma molt decidida per l’esport, organitzant activitats “per Carnaval, Tots Sants, etc., amb una oferta molt més àmplia, especialment amb esports menys reconeguts com un campus d’escalada, d’escacs o de petanca i, en aquest últim cas, poder interrelacionar gent gran amb infants”.  Vilanova ha conclòs que “es tracta d’oferir molta més oferta esportiva en general a la ciutadania”.

 

 

Comentaris

Trending