DA de Canillo ‘renova’ Cerni Pol i fitxa Miquel Casal Rossell

La candidatura que encapçalaran Francesc Camp i Marc Casal treballa en la configuració de l’equip i la incorporació de dones

Cerni Pol és el responsable de la comissió d'Urbanisme.
Cerni Pol és el responsable de la comissió d'Urbanisme.
Una de les candidatures que més feina està fent quant a la configuració dels equips de cara a les eleccions comunals del 15 de desembre és la demòcrata de Canillo. Com a mínim, de DA canillenc n’estan transcendint diversos noms ja confirmats. Els darrers, els de l’actual conseller comunal i advocat Cerni Pol i el del cirurgià Miquel Casal Rossell. Formalment, encara no se sap quins llocs ocuparan en la llista però sembla evident que aniran en posicions capdavanteres.

Com ha quedat clar les darreres setmanes, Francesc Camp i ara més recentment Marc Casal han estat confirmats com a primer i segon de la candidatura demòcrata que ha d’agafar el relleu dels cònsols que ho han estat els dos darrers mandats, Josep Mandicó i David Palmitjavila. Camp està fent el seu propi equip i vol renovar-lo però, alhora, aprofitar l’experiència d’alguns dels actuals components de la corporació. Com seria el cas de Casal, Marc Casal.

L’equip demòcrata hauria confirmat també la ‘renovació’ de Cerni Pol, que aquest darrer mandat ha encapçalat la comissió d’Urbanisme. També s’hauria confirmat els darrers dies la incorporació del cirurgià generalista Miquel Casal Rossell, fill de l’actual conseller de Turisme. Les fonts consultades han assegurat que el grup treballa per incorporar dones a la candidatura. No es descarta en aquest sentit la continuïtat de Rosa Maria Mandicó.

 

Comentaris

Trending