DA assegura ara que en el proper programa electoral seran “més ambiciosos” en polítiques socials

L’executiva de la formació taronja es reuneix per primer cop aquest 2019 i dóna el tret formal a la preparació de les eleccions generals que es convocaran per al 7 d’abril

Comentaris

-
-
La direcció executiva de Demòcrates per Andorra (DA) ha mantingut aquest dimecres la primera trobada del 2019 en una reunió ampliada a tots els càrrecs electes amb el teló de fons de la protesta social que just se celebrava al mateix moment. Tot donant el tret de sortida a la preparació de les eleccions, també s’han valorat les mesures acordades pel Govern per sortir al pas de les crítiques rebudes. El secretari general de la formació, Esteve Vidal, ha afirmat ara que el proper programa electoral serà “més ambiciós” a l’hora de plantejar polítiques socials.

L’executiva s’ha emmacat al tomb de les mesures per millorar el poder adquisitiu i les protestes al carrer contra la reforma de la Funció Pública i el conjunt de neguits que ara mateix preocupen la ciutadania. Durant la reunió, s’ha defensat la proposta aprovada pel Govern, tot i reconeixent que cal explicar més i millor la importància de les mesures que s’han adoptat i els efectes que tindran sobre la ciutadania. El cap de Govern, Toni Martí, ha estat l’encarregat de donar-ne els detalls. 

En aquest sentit, el secretari general, Esteve Vidal, ha assegurat que “entenem el neguit dels ciutadans i ciutadanes que reclamen al seu Govern que treballi per millorar les condicions de vida”, una tasca que s’ha estat desenvolupant d’acord amb les condicions d’un país que avui compta amb la fiscalitat necessària per generar aquells ingressos que permetin invertir en polítiques públiques, incloent les socials. 

Vidal ha assegurat que, malgrat les crítiques rebudes sobre el fet que les mesures puguin ser insuficients, aquestes van d’acord amb la capacitat que ara mateix té el Govern i que no es pot actuar de forma irresponsable amb promeses que després no es podran assumir. Amb tot, ha avançat en que la política social serà un dels eixos que es treballaran amb intensitat i detall al programa electoral per tal de ser més ambiciosos a l’hora de proposar respostes a les problemàtiques que avui preocupen els ciutadans.

La reunió ha comptat també amb la presència del candidat demòcrata, Xavier Espot, que ha reiterat el full de ruta que va exposar durant el seu acte de presentació pública, el passat 12 de desembre, durant el qual va omplir el Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Espot ha destacat que, de la mateixa manera que és important elaborar un programa engrescador i ambiciós, caldrà definir un equip que compti amb perfils potents i compromesos amb el projecte de país que Demòcrates per Andorra vol per als pròxims quatre anys en el marc del Consell General que surti dels comicis del 7 d’abril.

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending