Vives visita el ministeri de Cultura

El Copríncep episcopal ha pogut conèixer també el departament de Promoció Cultural, el de Política Lingüística i la Biblioteca Nacional, entre altres

El copríncep durant la seva visita al ministeri de Cultura.
El copríncep durant la seva visita al ministeri de Cultura. Bisbat d'Urgell

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep episcopal, Joan Enric Vives ha visitat la seu del ministeri de Cultura del Govern, ubicada a l’antic Hotel Rosaleda, aquest dilluns. Vives ha fet un recorregut per diversos departaments, com el de Promoció Cultural, el de Política Lingüística o la Biblioteca Nacional, entre altres.

Vives ha visitat el ministeri de Cultura, on ha estat rebut pel cap de Govern, Xavier Espot, la titular de la cartera, Sílvia Riva, i la cònsol major d’Encamp, Laura Mas. La visita oficial s’ha iniciat a la tercera planta, on s’han reunit amb la directora del departament de Patrimoni Cultural, Isabel de la Parte, que ha explicat la tasca que s’està durant a terme.

A continuació, s’ha visitat la segona planta, on hi ha situades les instal·lacions del departament de Promoció Cultural, on la directora, Montserrat Planelles, ha guiat les explicacions. El darrer departament ha estat el de Política Lingüística, on la comitiva s’ha trobat amb el director, Joan Sans. Posteriorment, Vives ha rebut obsequis al despatx d ela ministra, en record a la seva visita.

El copríncep també ha visitat la seu de la Biblioteca Nacional, a la planta baixa, i les aules del Centre d’autoaprenentatge de català d’Encamp en jornada lectiva. Vives ha pogut veure els alumnes estrangers que estaven rebent classes, lloant la voluntat “d’integrar-se al Principat, tot aprenent la llengua oficial del país”. Finalment, s’ha tancat la visita amb el taller de restauració del ministeri.  

Etiquetes

Comentaris

Trending