A la venda les entrades per l’espectacle ‘MUV’ del Cirque du Soleil

Les entrades de seient tindran un preu que oscil·larà entre els 20 i 25, mentre que les de peu costaran 5 euros per evitar que la gent reservi i no hi vagi

El cartell promocional de l'espectacle que es veurà a l'estiu al Principat.
El cartell promocional de l'espectacle que es veurà a l'estiu al Principat.

Andorra Turisme posa, a partir d'avui, a la venda les entrades per l'espectacle que el Cirque du Soleil porta aquest juliol al país. Hi haurà un total de 64.240 seients repartits en les 22 representacions a un preu que anirà dels 20 als 25 euros, mentre que de peu es posaran a disposició de la gent 44.000 places, a cinc euros cadascuna.

Les entrades per veure MUV, el nou espectacle que el Cirque du Soleil porta en exclusiva al Principat, ja estan a la venda pel públic en general. Així ho han informat des d’Andorra Turisme que indiquen que aquestes es poden adquirir a través del web de l’entitat, a l’oficina de turisme d’Andorra la Vella o al punt d’informació de l’Illa Carlemany.

Presentació de l'espectacle.

Relacionat

De peu o de seient: totes les entrades per al Cirque du Soleil seran de pagament aquest juliol

Enguany, com emfatitzen, s’han mantingut els preus del 2019. D’aquesta manera, de dimarts a dijous, els preus per veure’l assegut oscil·laran entre els 20 i 22 euros, mentre que divendres i els caps de setmana serà 23 i 25 euros. Hi haurà disponibles 64.240 seients repartits en les 22 representacions programades, és a dir, 2.920 persones per funció. Pel que fa a les entrades dempeus, aquest any es posen a la venda un total de 44.000 places a un preu de cinc euros, amb la intenció “de donar més valor a l’espectacle i evitar la no assistència” de les persones que, en edicions anteriors, havien reservat una plaça i, finalment, no havien assistit.

D’altra banda, Andorra Turisme també assenyala que la instal·lació del recinte avança segons les previsions establertes. El passat 25 d’abril es va començar a construir l’estructura de la coberta que acollirà l’espectacle, i al llarg d’aquesta setmana es preveu que quedi del tot enllestida, mentre que l’escenari i les graderies es començarà a muntar a mitjans de la setmana vinent. La previsió és que el recinte estigui operatiu per l’arribada dels artistes, prevista a mitjans del mes de juny.

Etiquetes

Comentaris

Trending