Un tribut a Harold Arlen per posar fi a la mostra fotogràfica Item Jazz

El concert, a càrrec del trio Tui Higgins & Xavi Monge Jazz Project, tindrà lloc divendres, a partir de les vuit del vespre, a la sala Prat del Roure

Una part de l'exposició 'Ítem Jazz'
Una part de l'exposició 'Ítem Jazz'

La mostra fotogràfica Item Jazz que es pot visitar aquests dies al Centre d’art d’Escaldes-Engordany conclourà dissabte vinent i, com a colofó, a l’exposició el departament de Cultura del comú ha programat el concert ‘Harold Arlen Songbook’ a càrrec del trio Tui Higgins & Xavi Monge Jazz Project. L’acte tindrà lloc divendres a la sala Prat del Roure, a partir de les vuit del vespre.

Des de la corporació es recorda que Harold Arlen va ser un llegendari compositor nord-americà, nascut a Buffalo, l'any 1905. De les seves mans van sortir composicions claus del món del jazz com ‘Over The Rainbow’, ‘Stormy Weather’ o ‘Get Happy’. També va ser molt reconegut per les seves peces per a musicals de Broadway i per a pel·lícules de Hollywood i  també destaquen els seus orígens com a creador dels inoblidables espectacles del Cotton Club de Harlem.

Per la seva banda, el trio Higgins & Monge Jazz Project va debutar al JazzTardor de Lleida l'any 2012. Ara reten un tribut a Arlen recuperant una part del seu repertori.

El concert es farà a la sala Prat del Roure, aquest divendres, a partir de les vuit del vespre. L’entrada és gratuïta, però cal fer reserva prèvia al telèfon 802255 o bé al correu centreart@e-e.ad.

Etiquetes

Comentaris

Trending