El tercer trimestre de la Saison Culturelle aposta per la poesia, el còmic i el circ

El 'Printemps des poetes' a l'Auditori d'Ordino amb l'actuació dels cantautors Quim Salvat i Felix Jousserand obrirà la programació

Comentaris

L'ambaixador de França, Jean-Claude Tribolet durant la presentació del tercer trimestre de la Saison Culturelle.
L'ambaixador de França, Jean-Claude Tribolet durant la presentació del tercer trimestre de la Saison Culturelle. Altaveu

La poesia, el còmic i el circ seran els protagonistes del tercer trimestre de la Saison Culturelle que ha presentat aquest dimecres l'ambaixador de França, Jean-Claude Tribolet.  La situació provocada per la pandèmia ha fet que es presenti la programació per tres mesos. Com en anteriors edicions, la representació diplomàtica compta amb la col·laboració de diverses institucions i entitats.

La primera activitat serà el pròxim dia 28 amb el 'Printemps des poetes' a l'Auditori d'Ordino. L'acte acollira el lliurament dels premis del Concurs de poesia del Govern i del comú d'Andorra la Vella i l'actuació dels cantautors Quim Salvat i Felix Jousserand. Entre el 17 i el 21 de maig, l'autor de còmics Simon Lamouret farà xerrades a diverses escoles i participarà en una sessió de dibuix amb l'Associació Andorra del Còmic, la Il·lustració i l’Animació. És l'autor de 'Bangalore' i 'L'Alcazar'.

El trimestre acabarà amb una demostració de l'Escola de les Arts del Circ de Tolosa (26-29 maig) al Centre Esportiu dels Serradells i a la plaça Joan Roure. En funció de la situació sanitària es podria fer una sessió oberta al públic al Parc Central d'Andorra la Vella.

Etiquetes

Comentaris

Trending