La Temporada de Teatre combina artistes andorrans amb cares populars de Catalunya

El primer muntatge serà 'Desdèmona', i tornen Joan Pera amb 'MasterXof' i Àngels Gonyalons a 'Una teràpia integral'

Comentaris

Els actors protagonistes de l'obra 'Una teràpia integral', inclosa dins la temporada.
Els actors protagonistes de l'obra 'Una teràpia integral', inclosa dins la temporada.

La 60a Temporada de Teatre conjunta entre Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria aposta pels artistes andorrans. Els espectacles es fan entre aquest mes de febrer i el de maig. Es representaran vuit muntatges amb la presència de l'incombustible Joan Pera a 'MasterXof' i altres noms populars com Àngels Gonyalons i Abel Folk a 'Una teràpia integral'. La primera representació serà la de 'Desdèmona' a l'Auditori Claror el pròxim dia 24.

La Temporada ha estat  presentada aquest dijous en roda de premsa la cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina, la cap de servei d'activitats culturals laurediana, Laura Rogé, el conseller de Cultura i Promoció Turística d'Andorra la Vella, Miquel Canturri, i el cap d'àrea de Cultura, Jan Cartes-

La participació andorrana compta amb l'obra 'La tercera onada' de Juanma Casero i Irina Robles; 'Arrels d'arreu' d'Ester Nadal, o 'Carnatge' de la Companyia és Grata amb direcció de Juanma Casero. La cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina ha volgut destacar que a totes les obres que es representen a la parròquia menys a 'Una teràpia integral', hi ha andorrans a la direcció com Meritxell Duró o sobre l'escenari.

El cartell de la temporada inclou l'espectacle francès 'Les chatouilles (ou la danse de la colère), una obra guardonada amb un premi Molière. Després serà el torn de la funció del monòleg de Joan Pera 'Master Xof' el 10 de març a Andorra la Vella. La següent, 'Un dia cualquiera' el 24 de març a la parròquia laurediana, el 26 i 27 del mateix mes, 'La Tercera Onada' i 'Arrels d'Arreu', respectivament, al Teatre Comunal de la capital. A l'abril arriba 'Les chatouilles (Ou la danse de la colère)' a Andorra la Vella el dia 7, el 28 'Una teràpia integral' a Sant Julià i tancarà la seixantena Temporada de Teatre l'obra 'Carnatge' el 26, 27 i 28 de maig a la parròquia laurediana.

El conseller de Cultura del comú d'Andorra la Vella, Miquel Canturri ha destacat el fet d'arribar a la 60a edició amb 430 espectacles d'alt nivell. Ha fet esment a les dues obres que es representaran de la Jocand ('La tercera onada' i 'Arrels d'arreu') a la capital. Es faran al Teatre Comunal després dels treballs de remodelació. Canturri ha opinat que la programació torna a ser de prepandèmia amb l'aforament al 100%. "Hem de tornar a la normalitat que vam perdre", ha afegit.

Mireia Codina, per la seva part, ha afirmat que és una temporada variada i atractiva. Ha fet esment a la primera obra que es podrà veure amb 'Desdèmona', un espectacle de circ. La cònsol menor laurediana ha esmentat que tot i la pandèmia la Temporada ha continuat amb restriccions. Les entrades es posen a la venda aquest divendres.

 

 

Comentaris

Trending