Set propostes per tancar la segona edició de ‘La Cultura no s’atura’

El cicle finalitzarà aquest mes amb dues xerrades literàries, espectacles infantils i actuacions de dansa

El cartell de la segona edició de 'La Cultura no s'atura'.
El cartell de la segona edició de 'La Cultura no s'atura'.

La iniciativa ‘La cultura no s’atura’ segueix viva. Al llarg d’aquest mes, segons s’ha informat des del Govern, el cicle ofereix fins a set activitats de dansa, literatura, art i audiovisuals. El programa aporta noves propostes que apropen autors i artistes del país al públic andorrà en les darreres setmanes de vida de la seva segona edició.

Així, en l’àmbit de les lletres, hi ha previstes dues xerrades amb autors i editors del país. El dia  el dijous 17, a Andorra la Vella, el periodista Andrés Luengo entrevistarà quatre escriptors que s'han endinsat en la nostra història. A ‘D'on venim?’: Oliver Vergés, Albert Villaró, Carles Gascon i Iñaki Rubio faran un recorregut dels fets més destacats de la història del Principat. Ja el dia 23, a Escaldes, tindrà lloc una taula rodona amb llibreters i editors que explicaran les seves propostes sobre ‘Què podem llegir aquest Sant Jordi?’.

Pel que fa a les arts escèniques, a ‘La cinquena façana’, Cristina Pericas i Vivian Rivera oferiran un espectacle de dansa vertical a la façana del complex esportiu d'Encamp. Tindrà lloc dissabte 19. L’endemà, a Sant Julià, s’oferirà un espectacle de teatral familiar amb una protagonista molt especial: la Clementina, una nena a qui li agrada viure mil aventures i anar sempre despentinada.

Una altra representació dirigida a aquest públic es farà el dia 26, a Escaldes. ‘Cuques’, un conte musicat sobre l'amistat en un món col·lapsat per les deixalles i que vol fer reflexionar sobre l'ecologia i el futur del planeta. La programació d'enguany es tancarà amb ‘Dels gestos perduts, dels sons oblidats’, un espectacle de dansa inspirat per les antigues pràctiques agrícoles de l’Andorra rural. Serà diumenge 27 a Canillo.

Les entrades per als diferents espectacles ja estan a la venda. Es poden aconseguir a través de dues vies. Una, el portal de Cultura. L’altra, la web Acció Cultural.

Etiquetes

Comentaris

Trending