Sense representació andorrana en les votacions finals dels premis Enderrock

Ni Juli Barrero, que competia en la categoria de millor videoclip, ni Enric Bartumeu, que ho feia pel millor disc de jazz, han pogut superar la segona ronda de votació popular

Imatge del videoideoclip 'Dones d'aigua'.
Imatge del videoideoclip 'Dones d'aigua'.

No ha pogut ser. Els dos artistes andorrans que optaven a la final dels premis Enderrock, els més prestigiosos de la música en català, s’han quedat amb la mel als llavis. Ni Enric Bartumeu, que competia en la categoria de millor disc de jazz ni Juli Barrero, que ho feia a la de millor videoclip amb la peça dirigida per Héctor Romance, han pogut superar la segona ronda de la votació popular.

En aquesta fase, s’han recollit un total de 45.240 vots. Una dada que representa un increment del 21% en comparació a l’edició de l’any passat. En certa forma això ha jugat en contra dels dos musics andorrans, ja que el suport s’ha decantat cap a artistes de força tirada a les terres de parla catalana.

Una imatge del videoclip.

Relacionat

‘Dones d’aigua’, a la semifinals dels Premis Enderrock al millor videoclip en català del 2022

Bon exemple és el que ha succeït en la categoria de millor videoclip. Barrero i Romance competien amb ‘Dones d’aigua’. Els finalistes han estat Lildami, amb el seu èxit ‘Supermercat’, els valencians Zoo, amb ‘Panya’ i The Tyets, amb ‘Bailoteo’.

Enric Bartumeu.

Relacionat

El pianista Enric Bartumeu opta al premi Enderrock del millor disc de jazz amb ‘Mon Nom’

Per la seva banda, Bartumeu tenia opcions com a millor disc de jazz. Finalment, ha quedat fora de la ronda definitiva. En aquesta hi seran Albert Marquès, Andrea Motis i la Barcelona Art Orchestra.

Etiquetes

Comentaris

Trending