Sant Julià fa un balanç “extraordinari” del desenvolupament dels actes nadalencs

El 92% de l’aforament disponible per veure ‘Els Pastorets’ s’ha omplert, essent la representació del 2 de gener la més ‘fluixa’ quant a espectadors

Imatge de la primera funció d''Els Pastorets', amb Farigola i Lluquet observant en Jeremies.
Imatge de la primera funció d''Els Pastorets', amb Farigola i Lluquet observant en Jeremies. Toni Solanelles

“El comú de Sant Julià de Lòria fa una valoració extraordinària del funcionament de tots els actes” relacionats amb el Nadal. ‘Els Pastorets’, en el global de les cinc funcions que s’han realitzat, ha omplert el 92% de l’aforament disponible i la resta d’activitats també han tingut una molt bona resposta. Tots els actes, segons el comú, s’han desenvolupat amb plenes garanties de seguretat i compliment de les mesures lligades a evitar la propagació del coronavirus.

‘Els Pastorets’, segons les dades facilitades pel comú, han tingut un total de 589 espectadors que equival al 92% de la capacitat actual. “Cal tenir en compte que degut a les restriccions l’aforament màxim permès a l’auditori Claror és de 134 persones, aproximadament un terç de l’espai total del recinte”. La representació més ‘fluixa’ va ser la del 2 de gener, amb 92 espectadors, mentre la d’aquest dimecres de Reis va arribar a 130 espectadors. Les altres tres funcions sempre van tenir més de 120 espectadors.

Pel que fa la resta d’activitats, el Pare Noël va rebre 185 infants (104 famílies); el Tió de Nadal, 45 infants (61 famílies); i Reis 264 infants (165 famílies). En aquest apartat, afirma el comú en un comunicat, “s’ha de ressenyar que en els casos del Pare Noel i Reis s’havia de demanar cita prèvia enviant un WhatsApp o bé un correu electrònic per evitar les aglomeracions. Això ha permès desenvolupar les activitats respectant les normes i paral·lelament mantenir la il·lusió dels més petits”.

Comentaris (1)

Trending