La Saison culturelle aposta per la varietat, la qualitat i el desig d'atreure el públic jove

Començarà el pròxim dia 29 amb 'Intra Muros', la quarta obra del premiat director teatral Alexis Michalik

'Intra Muros' obrirà la Saison culturelle.
'Intra Muros' obrirà la Saison culturelle. ARXIU

L'ambaixador de França, Jean-Claude Tribolet ha presentat una Saison culturelle marcada pel retorn a la normalitat, l'eclecticisme, la qualitat, i la voluntat d'obrir-se a un públic més jove. La temporada començarà el pròxim dia 29 amb 'Intra Muros',  la quarta obra del premiat director Alexis Michalik després de 'Porteur d'Histoires', 'Le cercle des illusionnistes', i 'Edmond et Une histoire d'amour'

La peça ha estat vista per més de 200.000 espectadors. Michalik és el nom de moda del teatre francès. Ha tingut cinc obres en cartell de manera simultània a París i ha guanyat el prestigiós premi Molière al millor director per 'Une histoire d'amour'. Ha treballat a la televisió i al cinema. L'acció d''Intra Muros' es desenvolupa en una presó quan un director teatral, acompanyat per una treballadora social, vol promoure un taller de teatre.

El problema és que només dos dels reclusos s'hi apunten: Kevin i Ange. L'obra s'havia de representar el passat 19 de novembre però es va ajornar a causa de les restriccions de mobilitat per la pandemia de Covid-19.

La temporada és molt variada i inclou cinema, teatre, literatura, música, titelles, video art, circ o mapping. Destaca l'espectacle 'Empreinte' del col·lectiu Pokemon Crew, una companyia de Lió, que ha aconseguit entrar el hip-hop als teatres. Els espectacles compten amb la col·laboració dels comuns i de més de quaranta patrocinadors.

Aixì l'acord amb el comú d'Escaldes-Engordany portarà el cantant Benjamin Biolay al Prat del Roure. Ja serà, però, l'any vinent ja que hi haurà espectacles i actuacions fins al mes de juny amb la participació d'un grup francès al Jambo Street.

Etiquetes

Comentaris

Trending