Riva proposa un intercanvi entre artistes i d’exposicions entre Andorra i Occitània

La ministra s’ha reunit amb el director d’Afers Culturals, Michel Roussel, en el marc de la inauguració del festival d’art contemporani ‘Printemps de septembre’

Reunió de Riva amb Michel Roussel
Reunió de Riva amb Michel Roussel Govern d'Andorra

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, s’ha reunit amb el director d’Afers Culturals de la Regió d’Occitània, Michel Roussel, en el marc de la inauguració del festival d’art contemporani ‘Printemps de septembre’, que es celebra a Tolosa. La ministra ha acostat a Roussel la voluntat d’unir esforços i treballar de manera coordinada per promocionar l’intercanvi entre artistes i d’exposicions.

En concret, li ha proposat la promoció d’accions culturals conjuntes entre Andorra i Occitània amb la creació d’un grup de treball en el marc del diàleg transfronterer entre ambdues regions. “Volem enfortir relacions amb els nostres veïns del nord, de la mateixa manera que ja ho estem fent amb els territoris del sud, per eixamplar la relació cultural i donar vies de creixement i sortida als artistes del país”, ha exemplificat Riva.

Aquesta reunió ha estat la primera en matèria cultural entre ambdós territoris amb la voluntat d’estrènyer llaços de relació per enfortir el sector a les dues bandes de la frontera. A la trobada també hi ha assistit l’ambaixadora d’Andorra a França, Eva Descarrega, i la consellera d’arts plàstiques, Marie-Béatrice Angelé.

Etiquetes

Comentaris

Trending