La renovada Velles Cases Andorranes fa una declaració d’intencions al ministeri de Cultura

La junta que encapçala ara Robert Lizarte fa una visita de cortesia a Sílvia Riva abans de començar a encarar nous projectes després de l’estiu

La junta de Velles Cases Andorranes amb la ministra de Cultura.
La junta de Velles Cases Andorranes amb la ministra de Cultura. VELLES CASES ANDORRANES

La renovada junta directiva de Velles Cases Andorranes, l’entitat que treballa per al manteniment i impuls del patrimoni del Principat en un sentit ampli, ha departit aquest dilluns una bona estona al ministeri de Cultura, a l’antic hotel Rosaleda d’Encamp, amb la titular del departament, Sílvia Riva, i algun dels comandaments tècnics de l’àrea que més vincles pot arribar a tenir amb l’organització.

Amb el nou president de Velles Cases Andorranes al davant, Robert Lizarte, i altres membres de la junta com Quim Valera, Domènec Bascompte o Francina Pons, la trobada ha estat més protocol·lària que una altra cosa. Segons fonts consultades, es tractava d’una presentació oficial de la junta a la titular de Cultura.

Cert que s’han repassat, sense anar més enllà d’això, algunes de les iniciatives en curs o projectes que hi ha en l’horitzó. Però en tot cas no serà fins després del període estival que, si escau, s’intensifiquin els contactes i es miri fins on pot arribar l’entitat i quin suport públic necessita per fer realitat algunes de les iniciatives que pretén.

Etiquetes

Comentaris

Trending