Quatre alumnes andorrans premiats en el concurs literari WhatsApp-Relats

L'objectiu de la iniciativa és incentivar la creació literària dels joves a través d’eines que utilitzin en el seu dia a dia

L'aplicació de WhatsApp des d'on s'han fet el concurs literari entre estudiants.
L'aplicació de WhatsApp des d'on s'han fet el concurs literari entre estudiants.

Quatre estudiants andorrans han estat guardonats en el concurs literari WhatsApp-Relats. Una activitat transfronterera entre joves d'Aran, l'Alt Urgell i Andorra que ha comptat amb la participació de 20 centres d'aquestes zones amb 875 treballs presentats.

La sisena edició del concurs literari WhatsApp-Relats ha reconegut la tasca de 10 dels 875 treballs presentats de 20 centres de l’Alt Pirineu, Aran i Andorra. Entre ells, en destaca els guardons a quatre estudiants andorrans de 4t d’ESO o equivalent; Georgia Hardwick, del Lycée Comte de Foix d’Andorra la Vella, que ha estat tercera, mentre que Aitana Colobrans del Col·legi Mare Janer de Santa Coloma; Liam Pijuan de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança de Santa Coloma; i Pol Rivero de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Ordino que han aconseguit ser finalistes.

Es tracta d’una activitat cultural transfronterera que té com a objectiu incentivar la creació literària dels joves estudiants a través d’eines d’un ús tan habitual com són el telèfon mòbil i l’aplicació de missatgeria instantània més popular del món.  Per aquesta edició el tema ha estat “Vaig cridar al cel i la muntanya va respondre”; una vegada rebuts els treballs, escriptors, ensenyants, bibliotecaris i tècnics de joventut han estat els encarregats d’avaluar els escrits i escollir finalistes i guanyadors.

El primer premi consisteix en una tauleta tàctil, el segon en un rellotge intel·ligent i el tercer en una motxilla d’estudiant. Cadascun dels altres set finalistes rebrà un joc d’auriculars sense fils. A més a més, cada centre dels alumnes que han obtingut els tres primers premis rebrà un lot de llibres.

Etiquetes

Comentaris

Trending