La quarta edició del Festival Internacional de Guitarra arriba a Andorra en febrer

Del 10 al 13 es faran concerts d’importants artistes nacionals i internacionals, tallers familiars i especialitzats en aquest instrument, a més de conferències i presentacions

Comentaris

El taller d'ukelele de l'edició del 2019.
El taller d'ukelele de l'edició del 2019.

La quarta edició del Festival Internacional de Guitarra d’Andorra ofereix noves dates, després d’haver-se posposat a causa de la pandèmia i per consell de les autoritats. Així, es celebrarà finalment del 10 al 13 de febrer. Durant aquests dies, s’oferirà una sèrie de concerts d’importants artistes nacionals i internacionals, tallers familiars i especialitzats del món de la guitarra, així com conferències i presentacions.

El cartell d’aquest any ofereix l’espectacle de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona, la presentació del llibre de partitures inèdit per a guitarra i violí del compositor navarrès Pablo de Sarasate. El grup En Clave de Son oferirà un concert que serà més bé un viatge, que traslladarà el públic per les músiques de diferents països iberoamericans. A més, es compta amb un taller especialitzat d’efectes per a guitarra elèctrica a càrrec del professor Edu Cabrera, i també el taller d’Ukelelé Ukelelá, on aquest instrument serà el protagonista.

Les actuacions tindran lloc a diversos punts clau del país, com el Centre de Congressos d’Andorra la Vella o l’hotel Rosaleda, a Encamp. Les activitats no són únicament per a professionals, sinó que també se n’han pensat per nens i persones que no dominen la guitarra. Les entrades per poder acudir al festival es poden obtenir a través de la web.

D’altra banda, el primer Concurs Internacional de Guitarra d’Andorra sí que es va poder celebrar i va comptar amb nous guitarristes de tot el món. Malgrat això, va haver de ser en petit format.

Etiquetes

Comentaris

Trending