El Punt 400 del comú de la Massana presenta el grup de teatre ‘The Teen Project’

La companyia s’estrenarà amb una obra inspirada en el musical ‘The greatest showman’, divendres i dissabte a l’escenari de les Fontetes

Els integrants del grup de teatre
Els integrants del grup de teatre Eduard Comellas

El centre jove Punt 400 del comú de la Massana ha presentat el grup de teatre ‘The Teen Project’. Els assajos van començar via telemàtica durant el confinament, sota la direcció de Frances Doonan i Sofia Martins i, aquest divendres, la jove companyia pujarà a l’escenari de les Fontetes amb l’obra ‘This is me’, inspirada en el musical ‘The greatest showman’.

El grup està format per set joves d’entre 15 i 20 anys: Inés Abrantes, Natàlia Canet, Nerea Gómez, Leando Afonso, Rafael de Sá, Rita Abrantes i Xènia Roca. Fins ara no s’havia fet la promoció de l’espectacle perquè el centre estava a l’espera de les directrius del Govern en matèria sanitària, però finalment l’obra es podrà representar divendres a les 21:30 hores i dissabte a les 18:00 hores i a les 21:30 de la nit. Això sí, només hi haurà quaranta localitats disponibles per sessió, és a dir, cent vint espectadors en total. Les entrades, a un preu de dos euros, es poden adquirir al Punt 400 o bé reservar-les al telèfon 836505.

Un assaig de 'The Teen Project' - Eduard Comellas
Un assaig de 'The Teen Project' - Eduard Comellas

 

Etiquetes

Comentaris

Trending