El punt 400 commemora el dia del teatre amb una adaptació de 'Sex Education: trencant etiquetes'

Les representacions tindran lloc el 25 i 26 de març al teatre de les Fontetes a càrrec del grup dels grans del The Teen Project de l'espai de joventut de la parròquia

Els joves encarregats de dur a terme la representació.
Els joves encarregats de dur a terme la representació.

El grup dels grans del projecte teatral del Punt 400 seran els encarregats de portar la celebració del Dia Mundial del Teatre a la Massana amb una obra basada en una popular sèrie de Netflix. Adaptat el guió, els assistents podran reconèixer els diferents personatges, tot i que se li ha volgut donar un pes específic a l’empoderament dels joves.

El 27 de març és el Dia Mundial del teatre i per celebrar-ho, la companyia de teatre del Punt 400, The Teen Project, portarà a les Fontetes una adaptació de la popular sèrie de Netflix Sex Education: trencant etiquetesLes representacions seran el 25 i 26 de març a les 21 hores i es podrà veure els mateixos personatges que a la sèrie, amb les mateixes inquietuds, però amb un guió adaptat per centrar-lo sobretot en l’empoderament dels joves. Les entrades es poden adquirir per 2 euros al Punt 400.

El projecte teatral, que va néixer poc abans de l’esclat de la pandèmia, ha tingut tan bona acollida que ha permès fer dos grups: el dels petits, fins als 15 anys, i el dels grans, a partir dels 16. Aquest últim serà l’encarregat de portar-ho a escena amb Rita Abrantes, Rafael de Sá, Xenia Roca, Leandro Afonso, Samanta Amorim, Alex Farré, Nerea Fidalgo i Marta Aymà sobre l’escenari. Fran Doonan i Sofia Martins s’encarregaran de la direcció i producció, mentre Marcelo Duarte està al capdavant de la part tècnica.

Etiquetes

Comentaris

Trending