Els projectes musicals andorrans opten a participar al Mercat de Música Viva de Vic

S’ha obert un període de presentació de candidatures per a la selecció d’artistes i espectacles que actuaran el 14 i 17 de setembre

Una actuació de l'edició del 2021 del Mercat de Música Viva de Vic.
Una actuació de l'edició del 2021 del Mercat de Música Viva de Vic.

El ministeri de Cultura i Esports i l’organització del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) han arribat a un acord pel qual la direcció artística d’aquesta fira musical escollirà una proposta andorrana per sumar-se a les que formaran la programació d’aquest 2022. Així, s’ha obert un període de presentació de candidatures per a la selecció de músics, espectacles i projectes per actuar en la 34a edició, que se celebrarà del 14 al 17 de setembre.

El termini per presentar les propostes artístiques musicals acaba el 31 de març del 2022. Els aspirants poden trobar els requisits a la web de cultura. El ministeri donarà suport al projecte andorrà que sigui seleccionat per la direcció artística del MMVV assumint les despeses de desplaçament i estada a Vic.

A més, el ministeri l’organització del MMVV estan explorant diferents àmbits de col·laboració per oferir noves vies de suport al sector musical d’Andorra. Aquest mercat és un aparador proper de prestigi per impulsar nous projectes, fomentar la contractació d’espectacles i compartir coneixements i experiències entre professionals del sector.

Etiquetes

Comentaris

Trending