El programa d’homenatge a Antoni Morell torna a pedalar

Lectures dramatitzades d’algunes de les seves obres, la reedició de ‘La neu adversa’, un concert i l’exhibició d’un audiovisual entre les activitats que es faran del 24 al 28 d’octubre

El cartell amb el programa.
El cartell amb el programa. GOVERN

Lectures dramatitzades d’algunes de les seves obres, la reedició de ‘La neu adversa’, un concert i l’exhibició d’un audiovisual entre les activitats que es faran del 24 al 28 d’octubre. El programa d’homenatge a l’escriptor i pensador andorrà Antoni Morell es torna a posar en marxa després que l’esclat de la pandèmia trunqués. Morell va morir la vigília del dia de Reis del 2020.

El ministeri de Cultura i Esports, juntament amb el comú de la Massana i el Consell General, van impulsar seguidament una sèrie d’actes per homenatjar la figura de l’escriptor andorrà que va traspassar a principis d’aquell any, Antoni Morell. El programa d’activitats tenien per objectiu recordar la seva figura des de diferents vessants: l’escriptor, el polític, l’advocat i l’humanista. Tot i això, a causa de la situació sanitària provocada per la Covid-19, bona part de les activitats proposades no es van poder dur a terme, per la qual cosa es proposa reprendre-les durant aquest mes d’octubre.

El cicle aglutina les diferents administracions públiques andorranes amb les que el finat va tenir relació així com d’altres institucions i entitats amb les quals va treballar i/o col·laborar. Sota el títol ‘Homenatge a Antoni Morell’ es concentren un total de quatre activitats, i un vídeo commemoratiu que aproparan als assistents a la figura i a l’obra de l’homenatjat.

Etiquetes

Comentaris

Trending