El positiu per Covid d'un actor ajorna la representació d'aquest diumenge de 'La tercera onada'

Properament s'informarà de la nova data, i en cas que les persones que disposin de l'entrada no hi puguin assistir, se'ls retornarà l'import íntegre

L'elenc de la Jocand.
L'elenc de la Jocand. ARXIU

La representació de 'La tercera onada', de la Jove Companyia Nacional d'Andorra (Jocand), prevista per a aquest diumenge a les 18 hores en el marc de la Temporada de Teatre, s'ha ajornat pel positiu per COVID-19 d'un membre de la companyia. Properament s'informarà de la nova data. En cas que les persones que disposin de l'entrada no hi puguin assistir, se'ls retornarà l'import íntegre. 

L'obra comença amb una lliçó sobre el nazisme i veient la incredulitat que els alumnes mostren quan es parla de l'ús del poder sobre el poble alemany, el professor decideix portar a terme un exercici que es convertirà en un experiment sociològic.És un text d'Ignacio Amestoy, adaptat per la direcció artística d'Irina Roles i Juanma Casero i que l'equip va rebatejar amb el títol 'La tercera onada'. És una adaptació del text 'La ola' d'Ignacio Amestoy, del guió de la pel·lícula alemanya 'La ola' i de la novel·la americana del mateix nom. Compta a més amb la incorporació d'un actor professional, l'Oriol Guillem.

La Jocand és un projecte de la Fundació ENA impulsat per L’Animal Escola de Teatre, una companyia nacional estable de joves entre els 16 i 21 anys que neix per apropar el teatre als joves. La companyia, que agrupa diferents joves amb inquietuds artístiques vinculats a les arts escèniques, vol ser una plataforma que permeti adquirir una vivència i experiència professional i té per objectiu establir un pont entre els estudiants de teatre i el món professional. La direcció artística del projecte està a càrrec de Juanma Casero i Irina Robles amb el suport de l’Escena Nacional d’Andorra.

Etiquetes

Comentaris

Trending