Pepa Plana estrenarà el seu nou espectacle al Festival de Pallasses d'Andorra la Vella

La XXI edició es farà del 14 al 16 d'octubre al Teatre Comunal i a la sala d'actes de la Llacuna amb un pressupost de 20.000 euros

Comentaris

Un moment de la roda de premsa de presentació.
Un moment de la roda de premsa de presentació. Altaveu

Andorra la Vella acollirà del 14 al 16 d'octubre la XXI edició del Festival Internacional de Pallasses després d'un any d'absència a causa de la pandèmia. Hi haurà tres obres al Teatre Comunal i dues en sessió golfa a la sala d'actes de la Llacuna en un format més reduït. Pepa Plana presentarà en estrena mundial el seu nou espectacle. El p.ressupost és de 20.000 euros.

El nou espectacle de Pepa Plana és 'Si tu te'n vas', i es representarà el 16 d'octubre. El conseller de Cultura, Miquel Canturri ha recordat que "va ser una bona idea posar en marxa el festival en el seu moment i donar protagonisme a les dones".  La impulsora de l'activitat, Pepa Plana ha subratllat que "la cultura és segura i el riure, imprescindible". Aquesta edició ha estat qualificada d'especial que es pot comptar amb la presència de Gardi Hutter amb 'La costurera'.

La voluntat és que el festival sigui anual i que torni al mes de maig que era la data habitual abans de la pandèmia. El cap de l'Àrea de Cultura, Jan Cartes ha dit que s'aplicaran tots els protocols sanitaris i ha subratllat que abans de comprar les entrades cal tenir en compte l'edat dels infants. La majoria són per a més grans de 8 anys i n'hi ha dos per a més de 15 ('Sex o no sex' d'Oihulari Clown i 'Clareva' de Clara del Ruste) i un per a tots els públics ('Weet floor' de Cristina Solé). Cartes ha destacat que "s'han europeitzat els horaris, amb funcions a les vuit del vesopre i a les deu de la nit".

 

Comentaris (1)

Trending