'Els Pastorets' es passen al musical combinant tradició i modernitat

La 28ena edició comptarà amb quatre funcions dirigides per Cristina Pericas i Núria Montes i la participació de 100 persones

Comentaris

Mireia Codina, Núria Montes i Cristina Pericas després de la roda de premsa.
Mireia Codina, Núria Montes i Cristina Pericas després de la roda de premsa. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

'Els Pastorets' tindran un format musical en la seva edició 2021-22 que s'ha presentat aquest dilluns al Centre Cultural i de Congressos Lauredià. La 28ena edició comptarà amb quatre funcions dirigides per Cristina Pericas i Núria Montes i la participació de 100 persones entre actors i tècnics. El responsable de la part musical és Jonatan Marchan.

L'edició d'enguany de 'Els Pastorets' arriba en format musical que, si bé no es sigui el primer en aquest gènere perquè en altres hi ha hagut cançons, sí que es pot dir que és una peça totalment renovada on modernitat i tradició es donen la mà. L'objectiu és crear un espectacle vital i entranyable a partts iguals. Serà la 28ena edició al Centre Cultural i de Congressos Lauredià -anteriorment s'havien representat a l'església parroquial.-, amb quatre funcions els dies 26 i 28 d'aquest mes (20 h) i el 2 i 6 de gener (18 h). El preu de les entrades és de 10 euros.

La direcció va a càrrec de Cristina Pericas i de Núria Montes i hi participen un centenar de persones entre actors amateurs i tècnics. Pericas ha explicat que aquest any canvia l'escenografia que serà un desert i es donarà molta importància al cel. Es recuperen cançons d'anteriors representacions i se n'incorporen de musicals de Broadway, Lluquet i Rovelló viatjaran a través del desert on hauran de lluitar contra diverses dificultats, algunes externes i d'altres d'internes, com les seves pròpies pors. En aquest viatge coneixeran l'amor, l'amistat i la valentia, però també la importància de cuidar al grup i als que ara seran la seva nova família.

Montes, que s’estrena enguany, ha explicat detalls del vestuari. “No veurem els dimonis tradicionals com a criatures del bosc perquè com es tracta d’una lluita entre tribus, ens hem decantat per mamífers i predadors”, ha dit. "Tampoc veurem en aquesta edició 2021/2022 àngels amb ales però sí plomes". “És la producció més important que tenim com a comú i aboquem tots els recursos culturals, humans i logístics que disposem”, ha comentat Mireia Codina.

Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir al Centre cultural, l’àrea de Cultura i oficina de Turisme d’Andorra la Vella i al web www.santjulia.ad/entrades  al preu de 10 euros.

Comentaris (2)

Trending